icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult

Experts geselecteerd op visie en daadkracht

Telefoon

Onze groep met over de 100 Qoppanen is op IT-gebied breed gekwalificeerd. Daarbij gaat het niet alleen over technische IT kennis. Denk ook bijvoorbeeld aan sectorkennis. De bancaire wereld is compleet anders dan de procesindustrie. Al deze kennis is breed verankerd binnen onze groep experts.

Qoppo
Sid Boedhoe /
Business Manager
Qoppo
Aan het stuur van de toekomst
Qoppo
Aan het stuur van de toekomst
Teamuitje
Gezellig borrelen met het team!
Wipeout
Overleven op de Wipe-out

Snel en breed inzetbaar

Onze Qoppanen zijn de spin-in-het-web. Ze overzien het totale proces. Van businessanalyse tot implementatie, van requirements tot functionele toepassing. Qoppanen beschikken niet alleen over het vereiste analytisch vermogen maar ook over de communicatieve vaardigheden om verbindingen te leggen tussen de business en de wereld van IT. Ze zijn in staat om te luisteren, te benoemen en te vertalen.

Opdrachtgever profiteert

Qoppanen zijn door de wol geverfd. Op alle niveaus deden ze ervaring op bij grote organisaties. Gedreven door hun ambitie en ondernemerschap zochten ze ruimte om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Bij QoppoConsult vonden ze hun bestemming: een passende beloning voor hun vakmanschap en de ondersteuning om zich als expert naar eigen wens te ontwikkelen. Dit vertaalt zich in werkplezier en kwaliteit waar u als opdrachtgever de vruchten van plukt.  

Profiteer

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven

QoppoConsult: eigenzinnige experts zorgen voor bijzondere resultaten. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!