icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult

Paul van den Berg

Testexpert

De beste manier om mezelf te omschrijven is aan de hand van mijn kernwaarden en de daarbij behorende normen. Mijn kernwaarden zijn:

  • Groei: Groei is vooruitgang. Ik focus mij op test automation en wil mijzelf daarin verder ontwikkelen.
  • Avontuur: Ik stap graag in projecten waarin ik mezelf kan uitdagen. Voor skills die niet vanzelfsprekend lijken vind ik een manier om ze mij eigen te maken.
  • Oprecht: Ik ben wie ik ben, ik ga me niet anders voordoen. Dit maakt dat ik me snel verbind aan mensen. Collega's omschrijven me als; betrouwbaar en relaxed. Ik hecht veel waarde aan directe en eerlijke communicatie.
  • Begrip: Wanneer je alleen met 'like-minded' mensen omgaat, kan je nooit een goed beeld ergens van krijgen. Je krijgt alles maar van 1 kant te zien. Ik vind het belangrijk om ook mensen om mij heen te hebben die anders denken of andere overtuigingen hebben. Wanneer hier een dialoog over gevoerd kan worden leer je er beide van en ontstaat er wederzijds begrip.
  • Positiviteit: Ik heb een positieve kijk op de wereld. Ik werk omdat ik het leuk vind en een passend bedrijf kan dan ook rekenen op mijn inzet en enthousiasme. 
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!