icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search
Werken bij Qoppoconsult

Frits Hali

Business Manager

Lekker anders!

Eén ding weet ik zeker: het werken bij QoppoConsult is écht anders. Niets gaat hier zoals bij de traditioneel aangestuurde bedrijven! Omdat ik in het verleden heb meegemaakt hoe je niet om moet gaan met professionals, zijn we dat bij QoppoConsult ook echt anders gaan doen. Het midlance-model, waarbij de professionals 70% van het uurtarief ontvangen van wat de klant betaalt, maakt dat er geen functies en beoordelingsgesprekken nodig zijn. En daardoor is er dus ook geen hiërarchische verhouding tussen de “manager” en de professionals.

De mens centraal

Al heel lang geloof ik dat je mensen in hun kracht kunt zetten door te zorgen dat ze leuke dingen doen. Aan mijn twee kinderen zie ik het al. Mijn zoon van tien speelt piano omdat hij het leuk vindt en daardoor is hij er ook heel goed in geworden, terwijl mijn dochter, inmiddels twaalf, huilend achter de piano haar lesjes zat te oefenen en dat werkt dus niet. Uiteraard hebben we haar van pianoles afgehaald. Zij speelt nu toneel en doet dat met volle overgave en plezier. Ik geloof er dus heilig in dat je goed wordt in wat je leuk vindt en vice versa. Dat is precies wat we proberen te doen bij QoppoConsult… mensen gelukkig laten zijn in wat ze doen. Dan komt de rest vanzelf. Fantastisch.

Business Manager

Blogs van Frits