icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Qoppoconsult

Claar van Houtum

Business Manager

Breed geïnteresseerd

Regelmatig kreeg ik vroeger de vraag wat ik nu wilde met mijn leven. Met een achtergrond als psycholoog, softwaretester, zelfstandig Agile coach, account- en fieldmanager en wandelcoach, was het toch onderhand wel tijd om een keuze te maken, schijnen mensen te vinden. Gek, want als Business Manager bij Qoppoconsult, komen al deze ervaringen en mijn brede interesse juist ontzettend goed van pas!

 

Niet zomaar manager

Bij Qoppoconsult is een Business Manager namelijk niet zomaar een manager. Ik ben coach, adviseur, ondernemer, secretaresse, HR-manager, opdrachtgever, tekstenschrijver, organisator, marketingmadam en zo vast nog wel meer. Als je met een team van vier de kar trekt, moet je van alle markten thuis zijn. Heerlijk vind ik dat, elke dag is anders. 
 

De menselijke factor

Omdat we met midlancers werken, hoef ik niemand te dirigeren. Sterker nog, ik zou niet weten hoe. Ik kan niemand opleggen iets te doen, want ik kan niet dreigen met beoordelingen of salarisschalen. Steeds staat dus de mens centraal en is het onderhandelen naar de beste situatie voor iedereen van belang. Noem het mijn vrouwelijke inbreng of mijn psychologen achtergrond, maar die menselijke factor, die geeft mij energie. Elke dag weer ben ik bezig met meerwaarde creëren, voor een collega, voor een klant, voor Qoppoconsult. Dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan een organisatie of een mensenleven, of gewoon iemand een leuke(re) werkdag of -plek kan bezorgen, daar doe ik het voor!

Business Manager