icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult

Arjo Miedema

Executive Business Manager

Qoppaan zijn is iets bijzonders!

Als onderdeel van het managementteam van QoppoConsult ben je Qoppaan, zoals ook de medewerkers dat zijn, met de aanvulling dat we inhoud mogen geven aan de term Qoppaan. Albert Einstein zei: INSANITY means doing the same things over and over again and expecting a different result! Een dergelijke kijk op de wereld motiveert mij keer op keer om zaken anders te doen dan de gevestigde orde, zonder natuurlijk om te slaan in roekeloosheid. Soms onconventioneel, soms vernieuwend maar iedere dag weer kijken naar de uitdagingen van ons bedrijf met een frisse nieuwe blik. Dit geeft energie en nieuwe inzichten wat een belangrijke basis is voor het succes van QoppoConsult.

Qoppositiviteit in vernieuwing

Als Qoppaan probeer ik iedere dag tenminste één iemand in de wereld positief te verbazen, om daarmee positiviteit (Qoppositiviteit) te genereren. Dit kan zijn een collega met ondersteuning, maar net zo makkelijk iemand in je familie, vriendenkring of gewoon op straat. Een Qoppaan brengt een klein stukje positiviteit in de wereld.

Ik geloof in een gezonde groei en de daarbij behorende veranderingen, die we niet uit de weg gaan, maar juist omarmen. De wereld verandert immers in een snel tempo om ons heen en dat vraagt om flexibiliteit en niet om weerstand. Om iedere dag weer energie te hebben, om je in te zetten voor ons bedrijf, vind ik fun en onconventioneel handelen een essentieel onderdeel in onze cultuur. Er wordt daarom ook veel gelachen bij QoppoConsult. Vernieuwing en veranderingen proberen we daarom ook met een open mindset aan te vliegen, of het gaat om regels vanuit The Human Network of de vragen vanuit de medewerkers. Hiermee verkrijgen we namelijk oplossingsgericht denken en ondernemerschap.

Een bijzondere rol

Het bijzondere aan mijn rol binnen QoppoConsult is dat ik op alle niveaus relaties met mensen aanga, op zowel professioneel als emotioneel niveau. Het geeft daarbij een verrijking aan mijn werk en daarmee dus meer arbeidsvreugde. Alles komt samen in het veel gebruikte woord Passie voor het vak! Inmiddels is mijn vak niet meer ”testen” zoals de Qoppanen in basis hebben, maar de verantwoordelijkheid dragen voor het bedrijf, in samenwerking met de overige MT-leden. Dit is leuk, soms stressvol, veelzijdig en veeleisend, maar ik voel me er in thuis.

Executive Business Manager

Blogs van Arjo