icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Qoppoconsult
Nieuws 10/06/2020

Wie regelt de opdrachten?

Opdrachten

De Business Managers van Qoppo krijgen geregeld vragen over midlancen, die zij graag uitlichten én toelichten. Dit keer krijg je antwoord op de vraag: wie regelt de opdrachten? Aan het woord is Arjo Miedema.

"Iedere bv bij The Human Network, dus ook bij QoppoConsult, heeft een Business Management die in principe voor jou alle opdrachten regelt. Wij overleggen dan met jou wat de reisafstanden zijn die je wilt doen, wat de inhoud van de klus moet zijn en wat het richttarief is waarvan jij denkt: dat vind ik acceptabel. Op grond daarvan gaan wij zorgen dat jij de klus krijgt. Maar vind je het leuk om zelf ondernemend te zijn en je wilt in je eigen netwerk proberen een opdracht te regelen, dan kan dat natuurlijk ook."

Hoeveel jij je er mee wilt bemoeien, bepaal je zelf. Arjo licht het verder toe in onderstaande video.

Toelichting van Arjo

Qoppo
Arjo Miedema /
Executive Business Manager

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!