icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult
Nieuws 04/10/2022

Wel anders maar geen verandering!

QoppoConsult

Arjo Miedema gaat het schip verlaten na 13 jaar QoppoConsult. Hij legt zijn werkzaamheden als “Executive Business Manager” neer. Niet getreurd want hij blijft nog dicht bij ons. Vanaf 1 oktober gaat hij de functie Directeur IT-bedrijven bij The Human Network vervullen.

13 jaar geleden kwam hij binnen bij QoppoConsult toen het bedrijf nog maar 20 experts groot was. Met veel liefde en passie heeft hij het bedrijf laten groeien tot 125 experts. In deze periode heeft hij de experts van QoppoConsult kunnen binden en boeien. Onze Qoppanen voelen zich thuis bij ons en dit uit zich in het lage verloop. Na 13 jaar is hem de prachtige kans aangeboden om directeur te worden van alle IT-Bedrijven. Voor hem natuurlijk een droom die werkelijkheid is geworden.

Arjo: “Door kansen te pakken zijn we uitgegroeid tot een sterk, robuust en succesvol bedrijf. Als nieuwe Directeur IT-bedrijven wil ik deze lijn op grotere schaal doorzetten voor The Human Network, samen met onze experts en alle BV’s. Ik zie The Human Network dan ook als een groeidiamant, waar men nog veel van gaat horen.”

Het is misschien anders nu, maar zonder veranderingen! Business Managers: Sid Boedhoe, Cinthya Poulina, Keta Maria Teka, Richard Amama en Bertin Bom blijven aan het roer van QoppoConsult. Onze cultuur en de manier waarop we met onze experts omgaan is de belangrijkste pijler van ons succes en dit blijft dan ook als een huis staan.

Overzicht nieuws

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!