icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Qoppoconsult
Nieuws 25/11/2019

Vijf vragen aan Ilham el Bouk van QoppoConsult

Ilham el Bouk

Kun je jezelf kort voorstellen? 

Mijn naam is Ilham, woonachtig in Lelystad. Ik hou van het reizen en het ontdekken van de rest van de wereld. Ik heb Business IT and Management gestudeerd, aan de hogeschool Inholland. Sinds oktober 2015 ben ik werkzaam als QA test engineer.

 

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied? 

Als tester vind ik het leuk om een brug  te creëren tussen de business en IT. Business en IT hebben vaak verschillende belangen. Als tester ken ik het belang van beide partijen en kan beide partijen op een lijn krijgen, door de juiste oplossingen te bedenken.

 

Waarom heb je gekozen voor Qoppoconsult

In de IT-wereld ben je nooit uitgeleerd. Daarom wil ik graag zich continue blijven ontwikkelen zowel in mijn werk als in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb voor Qoppoconsult gekozen omdat het een leerbedrijf is. Naast de diverse projecten die een tester krijgt, is het ook mogelijk om verschillende trainingen te krijgen. Hiernaast hangt er een prettige sfeer tussen de Qoppanen. Ik voelde mij direct thuis.

 

Wat is jouw motto?

“Love for humanity what you love for yourself" - Prophet Muhammad

 

Waar kijk je het meeste naar uit? 

Ik kan niet wachten om kennis te maken met de opdrachtgevers!

 

Overzicht nieuws
Ilham el Bouk
Ilham el Bouk /
Testexpert

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!