icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult
Nieuws 01/10/2020

Testexpert Rajeev: "Bij QoppoConsult ben je geen nummer!"

Rajeev

Maak kennis met onze nieuwe collega en testexpert: Rajeev Ramjiawan. Als échte data liefhebber spendeert hij graag tijd aan alles wat daarmee te maken heeft. Nu gaat hij dat doen als Qoppaan.

Kun je jezelf kort voorstellen?
"Mijn naam is Rajeev Ramjiawan, ik woon samen met mijn vriendin Hasret en 2 zoontjes Zayn (2 jaar) en Ziani (3 maanden) in Rotterdam. Na het afronden van mijn HBO-studie Informatica aan de Hogeschool Rotterdam heb ik zes maanden internationaal ervaring opgedaan in India, waarbij ik de schakel was tussen de business in Nederland en de developers in India. Na deze geweldige ervaring heb ik een mooie bijdrage mogen leveren aan diverse projecten bij klanten als o.a. Gasunie, Rabobank, APG en MN Services. Voor mijn gevoel heb ik soms iets teveel hobby’s … Sporten, het houden van een zeeaquarium, cruisen met de motor en natuurlijk tijd doorbrengen met het gezinnetje!"

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
"Ik vind het fijn om als analytisch en positief kritisch persoon uitdagingen aan te gaan. Vooral op het gebied van BI. Bezig zijn met data is iets wat ik graag doe. Denk hierbij aan het extraheren, transformeren en laden van data, datawarehousing en reporting."

Waarom heb je gekozen voor Qoppo?
"Na positieve verhalen gehoord te hebben over Qoppo wilde ik graag kennismaken met het bedrijf. Tijdens mijn kennismakingsgesprek en naast het prachtige pand kreeg ik een goede indruk van Qoppo. De kennismaking was met Arjo en Sid. Dit gesprek viel zo positief uit dat ik al direct het gevoel had dat ik een Qoppaan wilde worden. Het mooie aan Qoppo vind ik dat je niet het gevoel hebt dat je een nummer bent. Er wordt oprecht interesse getoond in jou als individu."

Wat is jouw motto?
“No matter the situation, always wear a smile!”
- The Joker

Waar kijk je het meeste naar uit/of Vertel iets verrassends over jezelf
"Ik kijk erg uit naar de kennismaking met de andere Qoppanen! Bovendien ben ik erg benieuwd naar de toekomstige opdrachten die ik als Qoppaan mag vervullen. I am ready, let’s go!"

Overzicht nieuws
Rajeev
Rajeev Ramjiawan /
Testexpert

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!