icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult
Nieuws 28/09/2020

Qoppo: sponsor en supporter van QoppoConsult Keistad 1

Qoppo Heren 1

Sinds maart 2020 is QoppoConsult trotse sponsor van Heren 1 bij Amersfoortse Volleybal Vereniging Keistad. Door de komst van Covid-19 is natuurlijk alles on hold gezet en is sinds vorige week de competitie weer opgestart. Omdat afgelopen weekend de eerste thuiswedstrijd gepland stond, was dit een mooi moment om als sponsor kennis te maken met Team heren 1, dat nu officieel QoppoConsult Keistad 1 heet.

Executive Business Manager Arjo Miedema ging zaterdag -namens QoppoConsult- op bezoek bij Sportcomplex de Amerena. Na een kennismaking met het bestuur van de vereniging en de spelers is er een speciale presentatie gemaakt voor QoppoConsult over de vereniging. Trainer Marcel Ruijterlinde heeft op bijzondere wijze de ins en outs laten zien van deze bijzondere club en vooral de prestaties van Heren 1. We zijn als sponsor verwend met een prachtig exemplaar van het nieuwe clubshirt met het logo van QoppoConsult.

Na de uitleg was het tijd om aan de lijn te mogen zitten van de wedstrijd ten Reflex uit Kampen, de gedoodverfde competitie-winnaar. Gelukkig pakte deze avond positief uit voor AVV QoppoConsult Keistad 1, door een sidderende wedstrijd mét overwinning.

Het is mooi om echte professionals in teamverband zulke successen te zien behalen. Het past bij QoppoConsult, een trotse sponsor.

Qoppo
De heren van QoppoConsult Keistad 1 in hun nieuwe sporttenue
Trots
Trotse sponsor en toegewijde supporter Arjo Miedema
Score
Het scorebord met Qoppo in de spotlights

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!