icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult
Nieuws 16/11/2022

Najaarsevent TestNet

QoppoConsult

Afgelopen dinsdag 15 november stond QoppoConsult op het najaarsevenement van Testnet. Het evenement vond dit keer plaatst bij DeFabrique in Maarssen. Een hele andere omgeving dan het NBC, maar met een industrieel achtige look die veel warmte uitstraalde.

TestNet is een netwerkorganisatie van, voor en door testers. Het biedt de mogelijkheid om buiten de directe werksfeer contacten te onderhouden met andere testers en daarmee kennis en ervaring te delen door middel van thema-avonden en werkgroepen waar met passie aan een specifiek (test)onderwerp wordt gewerkt. Ook tijdens het najaarsevent waren er interessante sprekers aanwezig en zijn er interessante workshops gehouden.

Onze stand stond volledig in het thema van QoppoCityQoppoConsult is gestart met een volledig nieuwe aanpak dit jaar vanwege onze groei, genaamd: QoppoCity. Hierbij kijken we naar de organisatie als een stad, met een managementteam dat vergelijkbaar is met burgemeester en wethouders, met wijken en straten. Zoals iedere stad, kennen wij ook wijken die worden aangestuurd door een Business Manager. De verbinding tussen alle wijken worden zoals in de werkelijkheid ook gerealiseerd door straten. Iedere straat binnen onze organisatie vertegenwoordigt een specialisme of aanwijsbaar onderdeel binnen ons vakgebied. Zo hebben we de straat voor testautomatisering, een straat voor business intelligence en bijvoorbeeld een straat voor test management. Het is de verbinding van professionals met dezelfde interesse, vak specialisme en ambitie.  

We zijn veel bekenden tegengekomen, maar ook veel oud-bekenden en natuurlijk ook Qoppanen. Zo waren Qoppanen William Looman en Cornelis Koster al heel vroeg in de ochtend van de partij. Het was een dag volledig in het kader van gezelligheid, kennismakingen en interessante workshops!

QoppoConsult
QoppoCity stand
QoppoConsult
Qoppanen op TestNet

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!