icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult
Nieuws 28/01/2020

Maak kennis met Sid, de nieuwe Business Manager van QoppoConsult

Qoppo

Wie zijn de vaste gezichten van QoppoConsult? Maak kennis met Sid Boedhoe, onze nieuwe Business Manager.

Kun je jezelf kort voorstellen? 
Mijn naam is Sid Boedhoe. Ik ben geboren in Suriname, maar heb het grootste gedeelte van mijn jeugd in Brabant gewoond (regio: Eindhoven de gekste). Ik ben 46 jaar jong en woon samen met 4 fantastische vrouwen, Sushma is mijn vriendin en de kleine dames heten Ishana (13), Riyana (11) jaar en Jadeney (6). Sinds 2018 wonen wij in Watergang, op een steenworp afstand van Amsterdam. Als echte familieman geniet ik van mijn gezin, familie en vrienden.

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?
Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen, iedereen is anders en iedereen heeft een verhaal of iets wat hij/ zij heeft gemaakt in het leven. Juist die elementen maken het bijzonder wie je nu bent. Daarnaast vind ik het fantastisch om mensen te helpen en te verbinden. Ik ben er van overtuigd dat als je kunt delen en een ander wat gunt, dat zich dubbel en dwars uitbetaalt in de toekomst.

Waarom heb je gekozen voor Qoppo?
The Human Network Group is al sinds 2010 bekend bij mij. Zowel bij TCP als bij Headfirst (oud-werkgevers) heb ik met verschillende bedrijven geschakeld en samengewerkt. Na 10 jaar aan de zijlijn samengewerkt te hebben was het hoogtijd om onderdeel te worden van deze mooie club. Waarom QoppoConsult? Eigenzinnig, soms een beetje gek, raar, hard werkend en vooral plezier. Meer hoef ik niet te zeggen.

Vertel iets verrassends over jezelf (of) wat is jouw motto?
Wie goed doet Sid ontmoet! Hahahaha, ik ben er van overtuigd dat als je goed voor een ander bent dat je een geluk mens kunt zijn. Wees lief voor elkaar dan haal je het beste uit een ander en je zelf.

Waar kijk je het meeste naar uit?
Naar al het mooie wat ik ga mee maken met QoppoConsult en The Human Network Group. Ik ben daarnaast ontzettend trots om onderdeel te mogen zijn van de grondleggers van het midlance-model.

Qoppo
Sid Boedhoe /
Business Manager

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!