icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult
Nieuws 21/11/2022

Kennissessies, workshops en bijeenkomsten: QoppoCity is rising!

QoppoConsult

QoppoConsult is in volle gang aan het bouwen in QoppoCity. Om aan een stad te bouwen heb je een team nodig. Daarom kondigen wij met trots het QoppoCity team aan!

Qoppaan Halil Güner is aangesteld als QoppoCity Manager. In samenwerking met principal consultants Maurice Koster, Reza Aghdam, William Looman, Danny van der Munnik en Henk Deelen zijn ze verantwoordelijk voor onder andere de vakinhoudelijke invulling van de straten. Business Managers Cinthya Poulina en Keta Maria Teka zijn verantwoordelijkheid voor de verdere invulling en realisatie van QoppoCity.

Wat houdt het in?

QoppoCity is de metafoor die wij gebruiken voor QoppoConsult. Wij kijken naar QoppoConsult als stad. De Business Managers zijn de burgemeesters en wethouder. De verschillende professionals en afdelingen binnen QoppoConsult zien wij als wijken en straten. Waarbij de wijken voor teams staan en de straten voor een vakgebied. 

De laatste maanden is Halil samen met andere collega Qoppanen druk bezig geweest om de verschillende straten in te richten voor verschillende specialismes en aanwijsbare onderdelen binnen ons vakgebied. Zo is er bijvoorbeeld een straat voor testautomatisering, een straat voor business intelligence (BI) en een straat voor testmanagement. 

Binnen deze straten gaat het team van QoppoCity verschillende kennissessies, hackatons, workshops en cursussen aanbieden. Van uiteenlopende testframeworks en low-code systemen tot accessability. Dankzij deze opzet zijn onze Qoppanen straks niet enkel binnen een wijk(team) verbonden, maar ook op straatniveau. Hierdoor ontstaat er verbinding tussen de professionals met dezelfde interesse, hetzelfde vak, specialisme of dezelfde ambities. 

Als managementteam van QoppoConsult zijn wij onwijs trots op onze Qoppanen die van QoppoCity iets moois maken. Wij kijken enorm uit naar onze kick-off van Qoppocity op 7 december 2022!

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!