icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult
Nieuws 05/07/2022

Geslaagde barbecue met de Qoppanen!

QoppoConsult

Het was weer zover, de jaarlijkse barbecue van QoppoConsult. Wij hebben ontzettend genoten van iedereen. Het was ontzettend gezellig door de aanwezigheid van meer dan tachtig Qoppanen!

Vanaf 16:30 uur barstte het feest los. Iedereen was in de stemming, ondanks de afwezigheid van de zon. 

Na een presentatie van het managementteam van QoppoConsult werd er genoten van een heerlijke barbecue, verzorgd door Piccalilly. Het werd een smakelijke combi van mals vlees, salades, stokboord en vegetarische gerechten. Het dessert kwam in de vorm van een ijsfiets, met ambachtelijk Italiaans ijs van Venezia Utrecht. Als klap op de vuurpijl kreeg elke Qoppaan een strandlaken mee naar huis.

Deze geslaagde avond is weer een bewijs dat QoppoConsult een bijzonder bedrijf is met mooie en bijzondere professionals!

QoppoConsult
QoppoConsult

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!