icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult
Nieuws 07/06/2022

Een sportieve volleybalclinic!

QoppoConsult

Als sponsor van de heren van het topdivisieteam van volleybalvereniging AVV Keistad ontving QoppoConsult een uitnodiging voor een volleybalclinic. Vorige week verzamelde iedereen zich in het Amerena complex te Amersfoort. De Qoppanen, het MT van QoppoConsult, maar ook andere medewerkers van The Human Network genoten van de leerzame clinic.

De avond werd afgetrapt met koffie of thee in de skybox en daarna gingen we aan de slag! Na een warming-up van tien rondjes om het veld met verschillende opwarmoefeningen werden er groepjes gemaakt van vier.

Op het veld kregen de teams verschillende volleybalopdrachten waarmee punten verdiend konden worden. Met deze punten werd een voorsprong vergaard op het topdivisieteam van AVV Keistad. Daarna kon het echte potje volleybal beginnen. Zo begon het team van Arjo Miedema, Muhi Murtic, Mischa Jacobs en Cinthya Poulina met een voorsprong van 14-0 tegen twee heren van AVV Keistad. Business Manager Cinthya: ‘Het was een leuk partijtje, we hebben gestreden maar vooral veel gelachen.’ Uiteindelijk hebben alle teams (logischerwijs) verloren van de heren.

Na afloop van de clinic werd er genoten van een welverdiend bord met pasta en andere lekkere hapjes. Er werd nog lang nagepraat over deze sportieve avond die zeker voor herhaling vatbaar was.

QoppoConsult
QoppoConsult

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!