icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Qoppoconsult

De voordelen van de Midlance-constructie

Midlancen

Je geniet van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent op jouw manier met je werk bezig. Wat je minder vindt zijn de ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie. Daar gaat stiekem veel tijd in zitten. Het zou mooi zijn als dat anders kan worden opgelost. Dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn.

Qoppo
Arjo Miedema /
Executive Business Manager

Samen: kennis delen is onze tweede natuur

Als midlancer ben je in dienst van een bedrijf waar je samenwerkt met collega´s en vakbroeders. Er is intern veel kennis en ervaring aanwezig. Opleidingen kopen we collectief in. We zorgen dat die opleidingen of trainingen haarfijn aansluiten op jouw vakgebied en interesses.

Vrijheid: vast in loondienst en toch vrij

Als midlancer ben je in vaste dienst en heb je niet met alle wetgeving omtrent freelancen te maken. Je mag zolang voor dezelfde opdrachtgever en aan dezelfde opdracht werken als je wilt. Je bent ook niet verplicht om aan meerdere opdrachten tegelijkertijd te werken. Als midlancer kun je je dus volledig richten op je werk en doen wat je het liefst doet: je bezighouden met je vak.  

THN

Beloning: een unieke belonings-structuur voor midlancers

Als midlancer ben je in vaste dienst en krijg je elke maand op een vast moment je salaris uitbetaald. Ook als je niet zeker weet hoeveel uren je die maand gaat maken ontvang je toch een salaris en krijg je een eventueel overschot ook keurig uitbetaald.

Je salaris is veel hoger dan een marktconform salaris elders in vaste dienst. Je ontvangt 70% van wat wij de klant factureren.

Midlancen is voor mij dé perfecte middenweg tussen loondienst en freelancen.
Eric Hoogers / Midlancer

Alle voordelen van midlancen

Midlancen / pdf - 129.51 KB
Interview

Midlancen: persoonlijke ontwikkeling en een klankbord

Goed geld verdienen is een belangrijk aspect van het midlancen, maar was voor Paul Muller niet de hoofdreden om hiervoor te kiezen. De testspecialist startte 2 jaar geleden bij QoppoConsult, onderdeel van The Human Network. Hij voelde het meteen: hier kan ik mij ontwikkelen, hier pas ik. "Na 25 jaar in loondienst, heb ik vanaf dag 1 geen moment spijt gehad. Ik heb enorm veel plezier in mijn werk, ik ontwikkel mezelf en heb een fantastische achterban om mee te sparren. Wat wil je nog meer?"

Lees het interview
Qoppo

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze bijzondere Qoppanen!

Neem contact op met Arjo Miedema