icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult
Blog 29/03/2021

"Stage lopen bij QoppoConsult is nooit een dag hetzelfde!"

Kemal

Hoe bijzonder is het om zo'n persoonlijke band met je stagebegeleider te hebben, dat hij je omschrijft als zijn chauffeur, beveiliger, PA, dataspecialist en Turkse leraar?

Mijn naam is Kemal Yildiz, 20 jaar, woonachtig in Utrecht en ik ben een trotse stagiair die zich focust op het data management binnen QoppoConsult. In de afgelopen twee maanden heb ik de mogelijkheid gehad om mij te focussen op verschillende studiegerelateerde onderwerpen én kon ik mij op persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

De ene dag was ik cadeau's aan het rondbrengen bij de professionals van QoppoConsult, zodat ik hen beter kon leren kennen en de andere dag gaf ik een presentatie aan het managementteam over de salesprestaties van een Business Manager. Ik ben trots op de nieuwe dingen die ik elke dag leer. Daarom is voor mij stage lopen bij die “kale” nooit een dag hetzelfde!

Ongeacht dat ik momenteel goed op schema loop, zijn er nog een aantal belangrijke onderdelen waar veel aandacht aan besteed moet worden. Hier zal ik mij in de komende tijd ook vooral op focussen. Om jullie een beeld te schetsen van het eindproduct, heb ik een voorbeelddashboard gemaakt. Hieruit kunnen  diverse relevante data gehaald worden voor het afstemmen en beoordelen van de KPI’s.

qoppo

Tot slot wil ik nog expliciet Arjo Miedema, Sid Boedhoe en Tim Bontje bedanken voor hun steun en de mogelijkheden die zij aanbieden. Ik kijk ernaar uit om een waardevol eindproduct op te leveren waar QoppoConsult veel aan heeft."

Overzicht blogs

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!