icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Qoppoconsult
Blog 23/03/2021

Een denderende Qoppotrein

tim blog

Op 1 februari startte ik als Business Manager bij QoppoConsult. Het is een complete rol (HR, Sales en recruitment) zoals ik gewend ben. De focus ligt nu niet op het gebied van Infra binnen de IT, maar binnen het testdomein. Ontwikkelingen in Infra zie je ook terugkomen in het testdomein, namelijk automation. Daarnaast zie ik veel gebruikte tools vanuit het Infra domein terugkomen in aanvragen (container technologie).

Van Arjo (red: Arjo Miedema van Qoppo) heb ik vanaf dag een de volledige vrijheid gekregen om op mijn manier succesvol te zijn. Met het andere sales kanon Sid Boedhoe aan de andere kant kan ik niet anders zeggen dat de Qoppotrein op volle vaart is. Het is leuk om in deze rijdende trein te zitten en waanzinnig dat we met z’n allen lekker creatief aan het ondernemen zijn.

Wat ook belangrijk is, is dat we onderling veel lol hebben en elkaar hier en daar lekker in de maling kunnen nemen. Daarnaast is samen met mij onze stagiair Data Analist Kemal Yildiz per 1 februari gestart. Hij bouwt een slim dashboard, waardoor wij nog beter inzichtelijk krijgen hoe onze processen zijn ingericht en waar we nog verder kunnen verbeteren.

Na bijna twee maanden QoppoConsult kan ik je vertellen dat dit nog lekkerder voelt dan liggen in een heerlijk bubbelbad met heel veel badschuim en zeezout.

Overzicht blogs

QoppoConsult: slimme schakel tussen business en IT. Ontdek de kracht van onze Qoppanen!